Labor Redimo is een onafhankelijk inleenadvies en implementatiebureau.

Onze strategie adviseurs richten zich op het definiëren van de inleenstrategie. Op basis van hun marktkennis en analyses, trekken zij conclusies en geven aan de hand daarvan aanbevelingen aan de directie.

Daarbij werken zij samen met zowel lijnmanagement als directie, waardoor de oplossingen passen bij de organisatie: werkbaar en breed gedragen.

De strategie adviseurs zijn betrokken tot en met de initiële fase(n) van de realisatie. De uitvoering van de strategie wordt door onze implementatie adviseurs begeleid.

Vragen? neem contact op met Bertrand Prinsen voor een afspraak.Janneke Vollaers-Scheepers, Manager Corporate Procurement Department:

"Menzis is menselijk, maatschappelijk betrokken en sociaal innovatief. Menzis wil dat medewerkers deze waarden onderschrijven en dat zij echt het verschil kunnen maken voor onze klanten.

Dit geldt ook voor onze medewerkers die wij tijdelijk inhuren.

Dankzij de aanpak van Labor Redimo kan Menzis nu tijdig beschikken over kundige inleenmedewerkers die passen bij de waarden van Menzis."

 

 

TarievenTool

Twitter

Volgende spreker op InleenTafel @hmesters http://t.co/GeFaqyRjau
InleenTafel 10e editie: volle bak, interessante onderwerpen. En op onze nieuwe kantoor! http://t.co/nkvKUNd2c0
Succes zit niet in vast of flex; succes zit in de juiste mensen! http://t.co/RPgU4JTlmU
"Inhuur externen voor decentralisatie 3D - Binnenlands Bestuur" http://t.co/0My4WsioSu #inhuur @laborredimo
Wijzigingen Wet Werk en Zekerheid leiden tot meer personeelsverloop in flexibele schil" http://t.co/4oIoJegWxZ #inhuur @laborredimo

 

Professioneel inlenen

Labor Redimo steunt