Labor Redimo is een onafhankelijk inleenadvies en implementatiebureau.

Onze strategie adviseurs richten zich op het definiëren van de inleenstrategie. Op basis van hun marktkennis en analyses, trekken zij conclusies en geven aan de hand daarvan aanbevelingen aan de directie.

Daarbij werken zij samen met zowel lijnmanagement als directie, waardoor de oplossingen passen bij de organisatie: werkbaar en breed gedragen.

De strategie adviseurs zijn betrokken tot en met de initiële fase(n) van de realisatie. De uitvoering van de strategie wordt door onze implementatie adviseurs begeleid.

Vragen? neem contact op met Bertrand Prinsen voor een afspraak.Janneke Vollaers-Scheepers, Manager Corporate Procurement Department:

"Menzis is menselijk, maatschappelijk betrokken en sociaal innovatief. Menzis wil dat medewerkers deze waarden onderschrijven en dat zij echt het verschil kunnen maken voor onze klanten.

Dit geldt ook voor onze medewerkers die wij tijdelijk inhuren.

Dankzij de aanpak van Labor Redimo kan Menzis nu tijdig beschikken over kundige inleenmedewerkers die passen bij de waarden van Menzis."

 

 

TarievenTool

Twitter

RT @ErhanCoban: ‘Succes zit niet in vast of flex, maar in juiste mensen’ http://t.co/7Dle3cVnGo #Werfen #Recruitment
RT @werfen: Op Werf-en.nl: ‘Succes zit niet in vast of flex, maar in juiste mensen’: De arbeidsmarkt flexibiliseert steeds... http://t.co/j…
Artikel over vast/flex. http://t.co/lco5JipULH #inhuur
Inhuurtrends (tijdelijk personeel) film http://t.co/lrgKfzXpQw http://t.co/PXe9H8vMxY
Vaco ongelukkig met banenbeleid van minister Asscher

 

Professioneel inlenen

Labor Redimo steunt